Wij zijn Fresh

Fresh
Icon In Store
In store
Fresh
Icon In Store
In office
Fresh
Icon In Store
Delivery
Fresh
Icon In Store
Specials
icon-store

Wij zijn Fresh

Passie, plezier en creëren! Die combinatie, daar gaat het ons om. Sinds 2004 zijn wij de trotse eigenaars van Fresh Bloemen en Planten (pop-up store). Onze twee winkels vind je in winkelcentrum In de Bogaard te Rijswijk. 
We zijn geboren en getogen in het Westland. Het handelen in bloemen en planten zat altijd al in de familie, zo vertelde oma Dikkenboer ons. En zoals je ziet hebben wij het stokje met veel enthousiasme overgenomen

icon-store

Fresh onderscheidt!

Fresh Bloemen en Planten onderscheidt zich door een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. 'Altijd vers, altijd voordelig', zo luidt ons motto. We zitten dagelijks aan 'de klok' (veiling). Onze jarenlange ervaring en de persoonlijke band met onze klanten zorgen ervoor dat we precies weten hoe we moeten inkopen. Verder verrassen we onze klanten graag. Daarom zijn er altijd weer nieuwe producten in ons brede assortiment van snijbloemen, planten, boeketten en accessoires te ontdekken. Ook houden we regelmatig leuke acties!

icon-phone

Totaalbeleving!

Of het nu voor een bruiloft, begrafenis of evenement is, we geven je graag advies voor een 'totaalbeleving'. In de winkels van Fresh Bloemen en Planten zijn overigens alle bloembinders gediplomeerd. Een persoonlijke service staat bij ons vanzelfsprekend voorop!

Vul het formulier in en wij nemen contact  met u op

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht