In store

Fresh
Icon In Store
In store
Fresh
Icon In Store
In office
Fresh
Icon In Store
Delivery
Fresh
Icon In Store
Specials
icon-store

Fresh in store

Fresh Bloemen en Planten is een jong, dynamisch en sterk groeiend bedrijf. We leveren inmiddels bloemen en planten aan 15 supermarkten (Albert Heijn, Plus) in de regio Den Haag en Eindhoven. Landelijke uitbreiding is absoluut ons streven. Het (groeiend) aantal verkooppunten en het feit dat we elke dag vers en scherp via de veilingklok inkopen houdt onze producten goed betaalbaar.

icon-person

Voor wie

Als supermarkt ben je bij ons aan het goede adres! Ons assortiment is groot: 50 soorten snijbloemen, 30-40 soorten planten, 4 soorten boeketten. Een boeket van Fresh Bloemen en Planten heb je al vanaf € 3,99! In totaal leveren we maar liefst 15.000 boeketten per week bij 'onze' supermarkten af. En we hebben altijd leuke aanbiedingen!

icon-thumb

Hoe werkt het?

Wat Fresh Bloemen en Planten vandaag aan zijn supermarkten levert is de volgende dag alweer weg. Kies je als supermarkt voor ons, dan leveren wij niet alleen af, maar maken wij ter plekke ook een mooie presentatie van de verse waar. Je hebt daarbij volledig retourrecht en je ontvangt een netto-vergoeding over de verkochte bloemen en planten.